Firma Træning

Skab en sundere
og stærkere arbejdsplads

Ønsker du at øge dine medarbejders sundhed samt fremme deres teamwork, så tilbyder vi firmatræning, hvor vi enten kan komme ud til jer med alt udstyr eller i kan komme hos os. 

Kontakt os for at få et skræddersyet program. 

klubben.wegotthis@gmail.com

Udtagelser fra firmatræninger

Hold Træning

Mærk personlig træning med
små hold

Vi tilbyder 11 ugentlige træninger, både morgen, eftermiddags og aftenhold.
Man kan tilmelde sig på enten cardio/styrke el. boksning.

Der kan være op til 10 tilmeldte på hvert hold, så alle hold er stadig forholdsvis små og man mærker hurtigt en følelse af personligtræning.
Vi er ofte to trænere på holdene!

Bootcamp Cardio & Styrke

På vores cardio/styrke har vi fokus på hele kroppen. Vi laver altid en varieret træning, så det er hele kroppen der bliver trænet hver gang. Her er der også plads til alle niveauer, da vi nemt kan justere øvelserne så de passer til den enkelte.

Man bliver udfordret, der bliver forbrændt en masse kalorier, man får et godt kendskab til diverse øvelser også kommer man hurtigt i top form! Her bliver man også en del af et fedt fællesskab med altid god energi.

Bootcamp Boksning

Til vores boksetræning går vi meget op i at man lærer teknikken fra starten af – på den måde bliver man super god til at slå, holde pletter og man får en rigtig god kropsforståelse.  Vi lover sved på panden, en masse sjov, et fedt fællesskab, god energi og selvfølgelig en masse sej træning. Hos os er der plads til alle niveauer!

Personlig Træning

Kickstart din træning med vores personlige 1:1 træning

Vil du forbedre din træning?
Hos os tilbyder vi personlig træning inden for funktionel træning og boksning. Vores erfarne trænere skræddersyr træningsprogrammet til dig.
Prøv vores 1:1 træning for bedre form og teknik!