hvem er

Klubben?

Hvis du er på udkig efter en klub, hvor du kan træne i en støttende og inkluderende atmosfære, så er du kommet til det rette sted!

I vores klub stræber vi efter at skabe et stærkt fællesskab, hvor du kan træne og udvikle dig uanset niveau eller erfaring.

Træningstider der passer til din hverdag

Vi tilbyder en bred vifte af træningstider, der inkluderer både morgen, eftermiddag og aften, der passer lige præcis ind i din hverdag. 

Vores hold er skræddersyet til at udfordre dig og give dig den bedst mulige træningsoplevelse.

Hos os er det vigtigt at netop du føler dig hjemme, og derfor er der max 10 på vores hold hvilket gør at du bliver set til hver træning og vi har mulighed for at følge din personlige udvikling. 

Vi står klar med åbne arme til at tage imod dig. 

Er du klar til at opleve ægte “fed energi”?

Jeanne

Mit navn er Jeanne, en af de stolte medejere af Klubben Østerbro. 

Er du klar til at komme i dit livs form og opnå dit fulde potentiale? så er jeg din perfekte coach. Jeg står klar til at tage dig i hånden og vise dig sider af dig selv du ikke vidste eksisterede. Med en FED ENERGI løfter jeg dig til at yde dit ypperste igennem styrke og cardio samt booste din personlige udvikling. Jeg er ikke bare en træner, jeg er din personlige cheerleader og partner in crime. Vi vil sammen udfordre grænser og få dig til at føle dig som en ægte badass.

Hvis du står med lysten til at prøve kræfter af med bokse træning, så kan jeg også sagtens hjælpe dig. Efter 4 års erfaring med boksning, brænder jeg nu for at dele ud af min viden indenfor området. 

Udover min mangeårige træningsrejse er jeg uddannet personlig træner fra fitness institute. 

Du vil opdage, at du er langt stærkere end du tror og skubbe grænser, du ikke troede var muligt. Lad os vise dem, hvad du virkelig er lavet af!

Lad mig være den, der fører dig til succes i livet! 

Zaidoon

Mit navn er Zaidoon, og jeg er medejer af klubben Østerbro.

Som en ægte bokse-nørd med hele 14 års erfaring som elitebokser, er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at blive den bedste bokser, du kan være. Hos mig er teknikken i fokus, og jeg lover dig, at bare én times personlig træning sammen med mig vil transformere dig til at ligne en ægte bokser. Boksning er mere end bare en sport for mig – det er en livsstil og en passion, som jeg brænder for at dele med mine klienter.

Med mine 3 års erfaring som personlig træner ved jeg, hvad der kræves for at få folk til at nå deres fulde potentiale. Jeg vil støtte dig hele vejen igennem træningsprocessen og sørge for, at du går herfra med en masse ny viden i rygsækken. Jeg lærer dig redskaber som du både kan tage med i dit personlige såvel som i dit professionelle liv.

Men vigtigst af alt er min største drivkraft at se dig forlade træningen med en nyfunden selvtillid. Du er kun din egen chef, og jeg hjælper dig med at nå hertil!

Vælg mig som din personlige træner, og sammen vil vi opnå fantastiske resultater.